Tę imponującą urugwajską winiarnię ufundował Alejandro Bulgheroni, biznesmen należący do pierwszej pięćsetki najbogatszych ludzi świata. I nie jest to jego pierwsza winiarska inwestycja – ma swoje winiarnie w Napa Valley, w Toskanii, Bordeaux czy Barossie. Ale farma w Garzon to przedsięwzięcie zupełnie wyjątkowe – obok wina wytwarza się tu wszystkie podstawowe produkty spożywcze, od warzyw po mięsa ze zwierząt własnej hodowli, zaś w tutejszej restauracji można wszystkie te składniki znaleźć na talerzu. Wyrazisty nos złożony z aromatów dojrzałych czerwonych i czarnych owoców oraz nut przyprawowych i ziołowych. Na podniebieniu dobrze zbudowane, o wyraźnie zaznaczonych, ale dość łagodnych i dobrze zintegrowanych taninach oraz długim, pełnym owocu posmaku.
Możliwość zaparkowania przed sklepem
Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.