Ostatnio dość mocno skupiliśmy się na tematyce whisky i win, które są nam najbliższe. Ale wiemy, że część z Was tęskni za odmianą. Wychodzimy tym oczekiwaniom naprzeciw! Przed nami wyjątkowa degustacja. Chodź może trafniejszym byłoby określić ją „podróżą”! A to dlaczego, dowiecie się gdy zajrzycie do poniższej listy smaków. To prawdziwe święto miłośników rumu. Każda butelką pochodzi z innego, starannie wyselekcjonowanego rocznika, który okazał się wyjątkowy dla danego regionu. Dla podbicia doznań wszystkie zostały zabutelkowane z podwyższoną mocą. Spotkanie poprowadzi ambasador marki i specjalista od rumów – Tomasz Perzyński.
Lista smaków:
Plantation Jamaica 2007 – 48,4%
Plantation Venezuela 2010 – 52%
Plantation Barbados 2013 – 50,2%
Plantation Peru 2006 – 47,9%
Plantation Trynidad – 51,8
Jana Kazimierza 30 – Czwartek, 23 marca, godz. 20:30
koszt degustacji: 119 zł
zgłoszenia:sklep@wawp.pl
numer konta: 90 1140 2017 0000 4302 0874 1300
Uprzejmie prosimy o przesyłanie potwierdzenia przelewu wraz ze zgłoszeniem. Dziękujemy!
Ponadto zrobimy też mały „skok w bok” od wina! Ku naszej wielkiej radości od jakiegoś czasu w Polsce odradza się kultura produkcji i spożycia miodów pitnych. Historycznie, na średniowiecznych ziemiach polskich, miody pitne były znacznie popularniejsze od win. Tym bardziej cieszy, że gusta konsumentów wracają do korzeni. Kolejnej „podróży”, tym razem w czasie, doświadczymy za sprawą degustacji miodów Augustowskich. Miodosytnia Augustowska to duet pasjonatów, których produkty zdobywają złote medale na międzynarodowych konkursach miodów pitnych! O swojej pasji i jednocześnie pracy opowie nam Paweł Kotwica.
Lista smaków:
Augustowski Trójniak Wczesny Kawowy
Augustowski Czwórniak Pieprzna Wiśnia
Augustowski Trójniak Wczesny
Augustowski Trójniak Późny
Augustowski Czwórniak Podlaska Szeptucha
Augustowski Grand Champion
Jana Kazimierza 30 – Czwartek, 30 marca, godz. 20:30
koszt degustacji: 69 zł
zgłoszenia:sklep@wawp.pl
numer konta: 90 1140 2017 0000 4302 0874 1300
Możliwość zaparkowania przed sklepem
Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.